Tulosta

Tuoteryhmät Itsehoito Silmät, korvat , nenä ja suu Nenäsumutteet

Nenäsumutteet1 - 10 välillä 12 tulosta
  • 1

Lääke BECONASE 50 mikgrog/annos nenäsumute 200 annosta Paranova

16,97 €
Beconase on tarkoitettu sellaisen uusivan kausiluonteisen nuhan hoitoon, siitepölynuha mukaan luettuna, jonka lääkäri on aiemmin todennut allergiseksi. Nenäsumutteen vaikuttava aine on beklometasoni.

BECONASE 50 mikrog/annos nenäsumute 100 annosta

Lääke BECONASE 50 mikrog/annos nenäsumute 100 annosta

13,45 €
Beconase on nenäsumute (kausiluonteisen) allergiseen nuhan hoitoon aikuisille. Sen vaikuttava aine on kortikosteroidien ryhmään kuuluva beklometasoni, joka hoitaa nenän limakalvotulehdusta. Tuotetta on käytettävä säännöllisesti, jolloin sen paras teho saavutetaan muutaman päivän käytön jälkeen. Kausittaisen allergisen nuhan hoidossa saavutetaan parempi hoitotulos, jos lääkitys aloitetaan muutamaa päivää ennen oletettua altistumista. Alle 18-vuotiaille ja yli 3 kuukauden mittaiseen käyttöön vain lääkärin määräyksestä.

FLIXONASE 50 mikrog/annos nenäsumute 60 annosta

Lääke FLIXONASE 50 mikrog/annos nenäsumute 60 annosta

14,44 €

Flixonase-nenäsumutteen vaikuttavan aineen, flutikasonin, vaikutus perustuu sen nenän limakalvotulehdusta hoitavaan ominaisuuteen. Samalla nenän limakalvoturvotus vähenee. Sen paras teho saavutetaan muutaman päivän käytön jälkeen kun tuotetta käytetään säännöllisesti. Kausiluonteisen allergisen nuhan hoidossa saavutetaan parempi hoitotulos, jos lääkitys aloitetaan muutamaa päivää ennen oletettua altistumista. Flixonase on tarkoitettu aikuisten (yli 18-vuotiaat) kausiluonteisen allergisen nuhanhoitoon ja ehkäisyyn.

NASO-RATIOPHARM 0,5 mg/ml nenäsumute 10 ml

Lääke NASO-RATIOPHARM 0,5 mg/ml nenäsumute 10 ml

3,95 €

NASO-RATIOPHARM 1 mg/ml nenäsumute 10 ml

Lääke NASO-RATIOPHARM 1 mg/ml nenäsumute 10 ml

3,95 €

NASOLIN  1 mg/ml nenäsumute 10 ml

Lääke NASOLIN 1 mg/ml nenäsumute 10 ml

4,18 €

Nasolin on markkinoiden ainoa kotimainen valmiste nuhaoireiden helpottamiseen flunssan aikana. Nasolin avaa tehokkaasti tukkoisen nenän. Sen vaikuttava aine, ksylometatsoliini, vähentää nenän limakalvon turvotusta. Vaikutus alkaa nopeasti ja kestää 6–8 tuntia. Nasolin ehkäisee myös korvien lukkiutumista ja korvakipua lennon aikana varsinkin, jos joudut lentomatkalle nuhaisena. Nasolin 1 mg/ml nenäsumute on tarkoitettu yli 10-vuotiaiden lasten ja aikuisten lyhytaikaiseen nenän tukkoisuuden hoitoon. Nasolin sumutteet ovat säilöntäaineettomia.

NASOLIN 0,5 mg/ml nenäsumute 10 ml

Lääke NASOLIN 0,5 mg/ml nenäsumute 10 ml

4,18 €

Nasolin, markkinoiden ainoa kotimainen valmiste nuhaoireiden helpottamiseen, avaa tehokkaasti tukkoisen nenän. Sen vaikuttava aine, ksylometatsoliini, supistaa nenän limakalvon verisuonia ja vähentää limakalvon turvotusta, jolloin hengittäminen helpottuu. Vaikutus alkaa nopeasti ja kestää 6–8 tuntia. Nasolin ehkäisee myös korvien lukkiutumista ja korvakipua lennon aikana varsinkin, jos joudut lentomatkalle nuhaisena. Nasolin 0,5 mg/ml nenäsumute soveltuu vain lyhytaikaiseen käyttöön aikuislle ja yli 2-vuotiaille lapsille.

OTRIVIN 1 mg/ml nenäsumute 10 ml

Lääke OTRIVIN 1 mg/ml nenäsumute 10 ml

4,41 €

OTRIVIN COMP 0,5/0,6 mg/ml nenäsumute

Lääke OTRIVIN COMP 0,5/0,6 mg/ml nenäsumute

6,99 €
Otrivin Comp on yhdistelmälääkevalmiste, joka sisältää kahta vaikuttavaa ainetta. Toinen lievittää flunssaan liittyvää nenän vuotamista ja ja toinen vähentää nenän tukkoisuutta. Alle 18-vuotiaille ja yli 7 vuorokauden mittaiseen käyttöön vain lääkärin määräyksestä.

OTRIVIN MENTHOL 1 mg/ml säilytysaineeton nenäsumute 10 ml

Lääke OTRIVIN MENTHOL 1 mg/ml säilytysaineeton nenäsumute 10 ml

6,99 €

1 - 10 välillä 12 tulosta
  • 1