Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg 120 tabl

Varastossa

34,40


Uutuusvalmiste Beko Strong B12 VAHVA 1,5 mg on on markkinoiden vahvin ja monipuolisin* B12-vitamiinivalmiste muistin, hermoston, jaksamisen sekä vastustustuskyvyn tueksi. 1 pienikokoinen ja helposti nieltävä tabletti sisältää 1,5 mg B12-vitamiinia, 20 mikrog. D3-vitamiinia sekä lisäksi vahvan annoksen viittä päivittäin tarvittavaa B-vitamiinia. 

Valmisteen sisältämät B1,- B3,- B6 ja B12-vitamiinit, foolihappo sekä biotiini edistävät normaaleja psykologisia toimintoja sekä hermoston normaalia toimintaa, D- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja B3-, B6- ja B12-vitamiinit ja foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Laktoositon (maidoton), gluteeniton, sokeriton ja hiivaton. Ei sisällä makeutusaineita. Ravintolisä.

*Pharmarket MAT 1/2024

 

Annostelu

Aikuisille 1 tabletti vuorokaudessa. Suositeltua annostusta ei tule ylittää. 

Huomioitavaa

Vain aikuisille. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Ravintolisä. 

Ainesosaluettelo

Täyteaineet (mikrokiteinen selluloosa, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa), B12-vitamiini, niasiini, B6-vitamiini, D-vitamiini (kolekalsiferoli), tiamiini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), foolihappo, biotiini.

Ainesosalista saattaa olla muuttunut, tarkista aina pakkauksen ainesosalista.

Koko

120 tabl

Tuotteen lisätiedot


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Ravintolisät: B-vitamiinit, B-vitamiinit, Orionin keräilykampanja, Kuukauden tarjoukset
© 2024 Suomen Apteekkariliitto