Ohjeita

Tuotearvostelut

Kirjoita tuotearvostelu

 
Kirjoita meille arvostelu ostamastasi tuotteesta. Asiakkaiden kirjoittamat tuotearvostelut ja arvioinnit ovat kaikkien asiakkaidemme luettavissa tuotteiden yhteydessä. 
Voit siis lukea, miksi toiset asiakkaat ovat päätyneet ostamaan tuotteen ja minkälaisia käyttökokemuksia heillä on tuotteen käytöstä. 
 

Mitä minun tulisi kirjoittaa?

 
Kerro meille, miksi ostit tuotteen, oletko tyytyväinen ostokseesi, onko tuotteessa jokin ominaisuus, johon olet erityisen tyytyväinen tai olisiko tuotteessa jotakin parannettavaa. 
Kirjoita mahdollisimman kuvailevasti tuotteesta ja anna muiden tietää mahdollisimman paljon jo ennen tuotteen ostamista.
 
Emme julkaise asiattomia arvosteluja tai arvosteluja, joissa otetaan kantaa muihin asioihin kuin itse tuotteeseen.
 

Miten pääsen kirjoittamaan tuotearvostelun?

 
Tilaamalla tuotteen verkkokaupasta saat kolmen viikon sisällä sähköpostiisi kutsun tulla kirjoittamaan tuotearvostelu. 
 

Lähetyksen seuranta

Ilmoitamme automaattisesti sähköpostilla kun lähetys on lähtenyt. Lähetämme sähköpostiisi Postin tai matkahuollon seurantanumeron, jonka avulla voit seurata lähetyksesi etenemistä.
 
Matkahuollon www.matkahuolto.fi seurannan avulla voit seurata matkahuollon kautta lähetetyn paketin kulkua. Täytä kenttää lähetystunnus. Tunnus kirjoitetaan ilman välilyöntejä, esimerkiksi MH1234567890FI.
Seurantatunnus
 
Postin seurantatunnus on 21 merkkiä pitkä (JJFI + 17 numeroa), lähetetään sähköpostitse, kun paketti on lähtenyt varastosta. Kirjetoimitusten etenemistä ei voi seurata.
 

Tilauksen seurannan ohjeet

 
Tilausta voi seurata Postin verkkopalvelun kautta kirjoittamalla osoitteessa www.posti.fi
Kirjoita kenttään tilauksesi seurantatunnus (JJFI + 17 numeroa) ilman välilyöntejä ja klikkaa "Hae".
Haun tuloksena saat tiedon toimituksen tilanteesta, käytetyistä palveluista ja lähetyksen painon ja tilavuuden, mikäli tiedot ovat käytettävissä.

 

Kuponkikoodit

Kampanjakoodilla voi lunastaa edun verkkokaupastamme. Jaamme alennuskoodeja esimerkiksi uutiskirjeessä sekä facebook-sivuillamme. Kirjoita saamasi koodi ostoskorissa kohtaan ”Kuponkikoodi” ja klikkaa ”Lunasta kuponki”. Tällöin saat koodin oikeuttaman edun.

Jos koodi ei toimi, tarkista että se on kirjoitettu oikein ja että etu on vielä voimassa. Isoilla ja pienillä kirjaimilla on eroa. Jos olet saanut henkilökohtaisen alennuskoodin se toimii vain yhden ostoskerran. Otathan huomioon, että lääkkeistä emme saa antaa alennuksia tai etuja. Voit käyttää vain yhden kuponkikoodin per tilaus.
Ota yhteys asiakaspalveluun jos koodi ei edelleenkään toimi.