PERSKINDOL KYLMÄ-LÄMMIN GEELI CE 100 ml

Varastossa

20,51
1 l = 205,10 €


1 l = 205,10 €

Perskindol Active Gel on ainutlaatuinen kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli lievittämään lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Mentolia ja eteerisiä öljyjä sisältävä geeli vaikuttaa viilentäen ja vaikutusta seuraa lämmöntunne. CE-merkitty lääkinnällinen laite. Valmistaja; Verfora SA, Sveitsi. Jakelija; Harmonia Life Oy, Suomi.

Käyttötarkoitus

Perskindol Active Gel -kylmä-lämpögeeli lievittää lihaskipua ja lievää posttraumaattista kipua. Kaksivaikutteinen geeli viilentää välittömästi ja lämmittää sekä rauhoittaa nopeasti. Geelin hierominen hoidettavalle alueelle auttaa tehostamaan verenkiertoa, mikä saa aikaan miellyttävän lämpimän tunteen ja rentouttaa lihaksia. Rasvaton geeli on miellyttävä käyttää. Geeli imeytyy nopeasti eikä tahraa. Parabeeniton geeli on yleisesti hyvin siedetty, joten se sopii pitkäaikaiseenkin käyttöön.
Valmiste sopii käytettäväksi tukituotteena yhdessä lääkevoiteiden kanssa.
Sopii käytettäväksi myös yli 5-vuotiaille lapsille.

Annostelu

Aikuiset ja yli 5-vuotiaat lapset: Levitä geeliä ohuelti hoidettaville alueille useita kertoja päivässä, hiero tarpeen mukaan kunnes geeli on imeytynyt ihoon.

Raskaus ja imetys

Geelin käyttöä raskauden ja imetyksen aikana ei ole tutkittu.

Huomioitavaa

Älä käytä Perskindol Active Gel -valmistetta, jos olet yliherkkä tai allerginen salisylaateille tai muille yllä mainituille ainesosille.
Älä levitä avoimille haavoille tai silmien ympärille. Jos geeliä joutuu silmiin, huuhtele hyvin vedellä.
Älä käytä siteiden alla äläkä peitä hoidettavaa aluetta. Käytettäessä yhtäjaksoisesti pidempään kuin 21 päivää, hoitoon suositellaan 3 päivän taukoa.
Ei alle 5-vuotiaille lapsille. Ei lasten ulottuville.
Mikäli odottamattomia sivuvaikutuksia ilmenee, lopeta tuotteen käyttö. Keskustele apteekkihenkilökunnan tai lääkärin kanssa, mikäli oireet jatkuvat.
Vältä aineen joutumista silmiin, limakalvoille tai haavoihin.

Ainesosaluettelo

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Isopropyl Alcohol, Carbomer, Menthol, Pinus Sylvestris Oil, Tromethamine, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Gaultheria Procumbens Leaf Oil (sisältää metyylisalisylaattia), Ethyl Acetate, Citrus Bergamia Oil, Citrus Limon Peel Oil, Terpineol, Terpineol Acetate, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Limonene, Linalool, Citral, Geraniol, Citronellol.
Ei sisällä parabeeneja.

Koko

100 ml

Tuotteen lisätiedot


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Kivun paikallishoito, Ensiapu-, kylmä- ja lämpöhoitotuotteet, Lihaskipu ja urheiluvammat, Sidetarpeet ja ensiapu: Ensiapu-, kylmä- ja lämpöhoitotuotteet, Ensiapu-, kylmä- ja lämpöhoitotuotteet, Kivun paikallishoito, Lihaskipu ja urheiluvammat
© 2024 Suomen Apteekkariliitto