Palautuslomake

Suomiapteekki.fi (Kuhmon apteekki) EI OLE Suomen Apteekki (Nitrox Oy). Emme harrasta D-Vitamiinien (Sisu-D) puhelinmyyntiä. Suomen Apteekki Sisu-D palautuksissa ota yhteyttä http://www.suomenapteekki.eu/

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautusoikeus. Takuu-palautusten ja virhetoimitusten osalta tuotteet voi palauttaa maksutta asiakaspalautuksena postin tai matkahuollon kautta.


Muiden kuin takuu- ja virhetoimitusten palautusten osalta tilaajan tulee ennen tuotteen palauttamista lähettää allaoleva lomake palautusprosessin käynnistämiseksi.

Palautettavan tuotteen tulee olla avaamattomassa alkuperäispakkauksessa ja sen tulee olla myyntikuntoinen, käyttämätön ja muuttumaton.

Jos palautettua tuotetta on vastoin ostajan laissa säädettyä huolenpitovelvollisuutta käytetty, on yrityksellä oikeus periä arvonalennus aina tuotteen täyteen hintaan saakka palautuskuluineen.

Asiakas vastaa aiheettomasta asiakaspalautuksesta aiheutuneista lähetyskuluista. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti. Tuotteiden mukana tulee olla kopio tilausvahvistuksesta tai lähetysluettelosta, pankkiyhteystiedot sekä selvitys palautuksen syystä.

Kuluttajansuojalain 6. luvun 16 § ja lääkelain mukaisesti hygienia- ja intiimituotteilla, sekä lääkkeillä ei ole palautusoikeutta, koska tuotteet eivät ole palautettavissa myyntiin.

Vialliset tuotteet vaihdetaan uusiin 14 vuorokauden kuluessa toimitusajankohdasta. Tuotevirhetapauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme ennen palauttamista puhelimitse 08-655 0013 (klo 9-17 ma-pe) tai sähköpostitse info@suomiapteekki.fi. Vaihtojen ja palautusten käsittelyaika on noin 5-10 arkipäivää.

Takuu- ja virhetoimitusten palautukseen tarvitset postin tai matkahuollon palautustunnuksen.

Palautustunnuksen saat Suomiapteekin asiakaspalvelusta.

Lunastamaton paketti

Mikäli pakettia ei ole noudettu muistutuksista huolimatta ja se palautuu lähettäjälle takaisin, katsomme että lunastamaton paketti ei ole yhtä kuin palautus. Tällöin lähettäjällä on oikeus periä aiheutuneet postikulut tilaajalta. Kuluista, jotka liittyvät toimituksiin, jotka peruutusilmoitusta tekemättä on jätetty noutamatta toimipaikasta perimme 15 euron maksun.

Suomiapteekki.fi (Kuhmon apteekki) EI OLE Suomen Apteekki (Nitrox Oy). Emme harrasta D-Vitamiinien (Sisu-D) puhelinmyyntiä. Suomen Apteekki Sisu-D palautuksissa ota yhteyttä http://www.suomenapteekki.eu/